Avís legal

cada.ad, i col-legiadvocats.ad, són un domini d’Internet de titularitat del Col·legi d’Advocats d’Andorra.

L’adreça del Col•legi d’Advocats d’Andorra és:

c/ Dr. Nequi, 7 2on. G
AD500 ANDORRA LA VELLA
Tel: + 376 806930 Fax: + 376 869669
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

1.- Condicions d’accés

L’accés al lloc web del Col·legi d’Advocats d’Andorra comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, dels seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent.

Per aquest motiu us recomanem que llegiu atentament el contingut d’aquest avís si voleu accedir-hi i utilitzar la informació i els serveis que ofereix la pàgina web del Col·legi d’Advocats d’Andorra.

Recomanacions d’accés :

-Navegadors recomanats: Google Chrome i Firefox amb les seves actualitzacions aplicades (es desaconsella utilitzar Internet Explorer)

-Resolució recomanada: 1280x1024 o superior

L’accés a determinats serveis és exclusiu per als nostre col·legiats advocats.

2.- Condicions d’ús

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i dels serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de realitzar activitats il•legals, il•lícites o contràries a la bona fe i a l’ordre públic; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d’interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal•lats.

En cas d’incompliment de les condicions d’accés i d’ús d’aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

3.- Objecte

El Col•legi d’Advocats d’Andorra mitjançant aquest lloc web pretén fomentar l’accés del públic i especialment de tots els col•legiats del Col•legi d’Advocats d’Andorra, a la informació relativa a les activitats col•legials i temes específics ofertats per aquesta Corporació.

4.- Continguts

L’usuari assumeix, coneix i accepta que la informació continguda en aquest lloc web és merament informativa; els continguts del lloc web poden ser inexactes, contenir errors o no estar degudament actualitzats, tanmateix el Col•legi d’Advocats d’Andorra posarà tots els mitjans possibles per corrregir-los o esmenar-los.

Els continguts, l’organització i els enllaços han estat seleccionats pel Col•legi d’Advocats d’Andorra.

El Col•legi d’Advocats es reserva el dret de modificar, actualitzar, afegir o eliminar els continguts del lloc web, i també limitar o impedir l’accés, ja sigui temporalment ja sigui definitivament, sense notificació prèvia.

5.- Exempció de responsabilitats

D’accés

El Col•legi d’Advocats d’Andorra no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web.

El Col•legi d’Advocats d’Andorra no es fa responsable dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris com a conseqüència de l’existència de possibles virus informàtics que l’usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web.

Contingut

La responsabilitat de l’ús de la informació continguda al lloc web és del mateix usuari.

El Col•legi d’Advocats d’Andorra no pot garantir la inexistència d’errors en l’accés al lloc web, en els seus continguts ni que aquests es trobin totalment actualitzats, tanmateix posarà tots els mitjans possibles per corrregir-los o esmenar-los.

El Col•legi d’Advocats d’Andorra no es fa responsable en cap cas dels continguts, de les informacions o de les imatges que no depenguin del lloc web, ni estiguin gestionats pel Col•legi d’Advocats d’Andorra; dels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar per part de tercers a través del lloc web.

Així mateix, el Col•legi d’Advocats d’Andorra no garanteix que un document disponible en línia reprodueixi exactament un text adoptat oficialment. La informació facilitada a través d’aquest lloc no substitueix la publicitat legal de les lleis i d’altres textos que hagin de ser publicats al BOPA o als butlletins oficials que corresponguin, l’edició impresa dels quals és l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.

6.- Política de privadesa

De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.

En aquest lloc web no es recull cap dada personal, ni se cedeixen a tercers sense el vostre consentiment.

Les dades que se sol•liciten als usuaris són les estrictament necessàries i imprescindibles per poder proporcionar una resposta o una prestació de servei efectiva a l’usuari.

Únicament, amb la finalitat d’oferir-li un millor Servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre de visites, així com l’activitat i freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel•len immediatament desprès de la seva elaboració.

En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari ni s’enregistren les seves adreces IP. L’ús de galetes (cookies) es reserva exclusivament per facilitar a l’usuari l’accessibilitat al lloc web i per a estadístiques.

Aquesta política de privadesa és d’aplicació única i exclusivament a les dades recollides en aquesta pàgina web, i no a les dades recollides en altres llocs web que eventualment es poden consultar a través dels enllaços, ni als enllaços d’altres pàgines web.

No obstant aixó, el Col•legi d’Advocats podrà revelar a l’Autoritat Pública competent les dades personals, així com qualsevol altra informació dels seus sistemes informàtics, previ requeriment de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables a cada cas.

La informaicó obtinguda és totalment anònima, i en cap cas pot ser associada a un usuari concret i identificat.

7.- Drets de propietat intel•lectual

Els continguts i els elements gràfics que formen part del lloc web www.cada.ad o www.col-legiadvocats.ad difosos a través d’aquest mateix lloc web són de titularitat exclusiva del Col•legi d’Advocats d’Andorra.

Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta web sense autorització expressa.

8- Enllaços

La presència a www.cada.ad i www.col-legiadvocats.ad d’enllaços a altres webs externes (enllaços) té un caràcter merament informatiu. Per tant, el Col•legi d’Advocats d’Andorra no es responsabilitza ni dóna cap tipus de garantia respecte a les informacions, opinions i conceptes que s’emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços, i tampoc es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin generar els productes o serveis oferts a través d’aquests enllaços.

Aquest avís legal afecta únicament i exclusivament el lloc www.cada.ad i www.col-legiadvocats.ad, i no d’altres llocs web que eventualment es pugin consultar mitjançant enllaços, ni els enllaços d’altres llocs webs continguts a www.cada.ad i www.col-legiadvocats.ad

9.- Legislació i jurisdicció aplicable.

Les presents condicions d’accés queden subjectes a l’ordenació jurídica andorrana.